EETHUIS NAZAR LAAKDAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Nazar Laakdal. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:34 Normaal altijd heel tevreden om de snelle levering. Maar vandaag teleurgesteld, eerst gaf het aan 60min, toen kreeg ik een melding dat het sneller klaar zou zijn, maar meer als een uur moeten wachten om dan koud eten te krijgen..
12 jan 2023 om 9:54 Adana schotel genomen met rijst en mooie porties enkel de rijst was vorige keer beter, toen was het turkse rijst en dat is veel lekkerder dan gewone witte rijst wat het geheel een beetje smakeloos maakte helaas. Eten was nog heel warm.
23 dec 2022 om 18:52 Eten koud, half uur later dan bij bestelling werd aangegeven, ok van laakdal naar tessenderlo is iets verder maar toch. Frieten waren precies opgewarmd ipv gefrituurd, nog eens meoten opwarmen. Kipfingers waren ook koud, broodje van kebab niet vers.
19 dec 2022 om 22:13 Als dat een groot broodje was? Dan ben ik bang dat de kleinste een kinderbroodje is... laatste keer dat ik hier heb besteld!
1 dec 2022 om 8:13 Al een paar keer nazar schotel besteld was altijd goed gevuld, dit keer was er alleen weing kebab en kip dat we ervan schrokken... gelijk gebeld, direct netjes opgelost en binnen 15 min stond de bezorger er terug met een bak extra kip en kebab!
6 nov 2022 om 20:33 Pasta zeevruchten geen smaak Bezorging een dik uur te laat Alles was uitgelopen en hing onder de saus Potje bijgeleverde kaas was volledig gestold tot 1 klompje kaas door de warmte Niet voor herhaling vatbaar helaas
6 nov 2022 om 20:09 Na 70 min ben ik het maar zelf gaan halen. T was lekker maar lauw.
18 okt 2022 om 8:16 Had deze keer eens een schotel besteld met rijst en ik vond het echt lekker, meer dan genoeg vlees ook.
9 okt 2022 om 12:23 Supervriendelijke bezorger, excuseerde zich voor het wachten maar was wel best ok de tijd zeker omdat het zaterdagavond was. Het eten was gewoon, niet wauw maar zeker niet slecht, pizza mag best wat meer gekruid zijn.
25 sep 2022 om 22:03 Was goed
21 sep 2022 om 10:50 Top service! Lekker eten & snel bezorgd.
14 sep 2022 om 21:52 Altijd heel lekker